E doar un nume

elysse 4.php.jpgDe știam că sunt așa de pline de tensiune clipele acelea în care, chiar dacă suntem la un metru unul de altul, tăcerea ne ascultă cum ne gândim la ce am făcut noi doi preț de câteva clipe. Parcă îți lovește un zid de piatră fața atunci când tot curajul se strânge în ochii tăi și mă privești spunându-mi fără să scoți un sunet că nu o să ne vinzi secretul. Am cam împins mitul vulgarității dincolo de o frumusețe aparentă și l-am transformat în adevăr. Apasă și sporește cu fiecare cuvânt nerostit.

Amintirea este despre momente, nu despre zile și clipele alea de intensitatea magiei, provoacă acum o durere plăcută pentru că doar se scriu în fiecare centimetru de atingere, pentru a nu mai fi cutreierate vreodată așa cum au putut fi.

Torni picături de lavă incandescentă pe coapsele unei femei și le strângi cu puterea unui minotaur nebunule? Așa fac și voi face întotdeuna pentru că, ce mă alege erupe enigmele pământului topit. Fierbi oceane sărate în clocote pe buzele tale ca să scoți aburi din gura ei, nemernicule? Așa fac și o voi face de fiecare dată, ce mă aprinde, aprinde și ploaia care  mă ține în viață. Atingi clape de pian pe spatele ei spurcând aparența nerăbdării, necredinciosului? Așa fac și o voi face întotdeauna, pentru că sunt o rămășiță a senzației și trebuie să o dau mai departe. Storci picături de nectar ascutiț în gusturi de fructe, din esența ei, demonule? Așa fac pentru că frica îmi lipsește și când o vad tremurând prin palmele ei devin un pofticios. Care e numele ei? E doar un nume, o poveste fără final, o adiere a unui elizeu cald într-un sfârșit de iarnă. E doar un nume care se tot întoarce și îmi cere să îl duc mai departe.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s